Copyright

Deze website is eigendom van Processix Software Development. Geen enkel onderdeel van deze website mag worden (her)gebruikt, in originele of gewijzigde vorm, zonder schriftelijke toestemming van Processix Software Development.

De informatie in deze website wordt frequent aangevuld/gewijzigd. Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang, en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Ondanks de grote zorg en aandacht die Processix Software Development aan het beheer van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie onvolledig c.q. onjuist is. Processix Software Development zal nooit aansprakelijk kunnen worden gesteld voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website of de links naar websites van derden.

Als gebruiker kunt u geen rechten ontlenen aan de informatie op deze website of aan de informatie op de websites waarnaar wordt gelinkt. Processix Software Development behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en de tekst van deze pagina op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen.


Taxi!

Taxi Voor een grote taxitariefinformatie- en taxiboekingssite verzorgde Processix de overstap van Lokatienet naar Google Maps. Google Maps levert nu de ritinformatie die nodig is voor de kostenschatting en het selecteren van een geschikt taxibedrijf. Sneller, goedkoper, eleganter.

FeestBased

FeestBased by Processix Software DevelopmentOp zoek naar een complete softwareoplossing voor uw artiesten- of evenementenkantoor? Teveel tijd kwijt aan vervelend computerwerk? Dan is er goed nieuws! FeestBased helpt om de dagelijkse taken in artiesten- en evenementenbureaus zoveel mogelijk te automatiseren. Administreren, beheren, plannen, overzien: FeestBased to the rescue!
Lees meer op FeestBased.nl

Contact

Breiden we de kennismaking uit?
Neem contact op! Wie weet wat Processix ook voor u kan betekenen!

Processix Software Development

T 026 - 20 22 636 / E info@processix.nl
KVK 08092712 / BTW NL001635011B68

Bezoek Processix Software Development op Facebook Toegang en support op afstand via het internet met TeamViewer TeamViewer - snelle ondersteuning