Profiel

#constructief #eerlijk #snel #betaalbaar #oplossingsgericht #flexibel

Processix laat zich hier graag mee taggen. Hier streven we naar. We zeggen niet dat we het zijn, dat oordeel is aan u; de (potentiële) klant!

Processix Software Development tagsOprichting
Processix Software Development levert maatwerk op het gebied van software en andere IT-oplossingen. Zo begon het avontuur op 1 november 2000, zo gaat het lekker door. Processix dankt zijn oprichting aan het ontwikkelen van het softwarepakket FeestBased, een administratie- en beheerprogramma voor artiestenbureaus en evenementenkantoren. Hét pakket, dat zorgen en werk uit handen neemt en het overzicht behoudt.

Visie en werkwijze
Een klein beetje vakidioot zijn mag best. Maar Processix realiseert zich dat de (potentiële) klant met een probleem zit en een concrete oplossing zoekt. Geen 'oplossing' die nerd-harten sneller doet kloppen, maar iets wat functioneel, snel en als het kan ook nog goedkoop is; iets wat bij hem/haar past!

Doelgroepen
Processix Software Development richt zich met FeestBased helemaal op artiestenbureaus, boekings- en evenmentenkantoren, bookers en impresario's. Maar Processix 'doet' zeker niet alleen FeestBased. Het helpt iedereen die met IT-problemen zit. Bedrijven die een nieuw, eigen stuk maatwerk willen. Bedrijven waar software opnieuw op maat moet worden gesneden. Voornamelijk in het MKB, maar desgewenst ook voor een ministerie.

 

Het beste voor twee werelden