Diensten

Je heeft het fingerspitzengef├╝hl; het kan beter, maar hoe?
't Zal in ieder geval wel veel kosten.

U bedacht een knalidee en wilt het realiseren;
maar wel snel, goed, naar mijn wens en betaalbaar graag.

Advies

Diensten, advies en begeleiding Processix Software DevelopmentEen adviesgesprek hoeft niet direct te leiden tot het ontwikkelen van een softwareproduct. Soms bent u geholpen als u alleen maar weet wat er te koop is of wat de mogelijkheden zijn. Goede consultancy is de eerste -en soms zelfs de enige- noodzakelijke stap naar een tevreden klant.

Software als een maatpak

Kijk eens bij portfolio. Allemaal voorbeelden van maatwerk. Dus wat doet Processix?

  • nieuwe softwaresystemen bouwen (desktop-, webapps en websites), mooi en ergonomisch als een maatpak
  • bestaande softwaresystemen uitbreiden met nieuwe functionaliteit, zodat het pak meegroeit
  • bestaande softwaresystemen reorganiseren, zodat het pak lekker blijft zitten
  • bestaande softwaresystemen koppelen (met (betaal)systemen, API's, etc.), zodat hetzelfde pak opeens veel functioneler, comfortabeler en breder inzetbaar wordt
  • nieuwe backends achter bestaande websites realiseren, zodat er veel meer mogelijk wordt met dezelfde stijl en vertrouwde uitstraling

Met software is (bijna) alles mogelijk. Vrijblijvend informeren wat Processix voor jou kan betekenen is dus geen gek idee.

Ondersteuning en onderhoud

Bij maatwerk horen korte lijnen tussen leverancier en afnemer. Ondersteuning bij problemen en aanpassingen aan geleverde oplossingen vindt Processix daarom vanzelfsprekend. Maatwerk is een klant tevreden achterlaten en tevreden h├│uden.

Taxi!

Taxi Voor een grote taxitariefinformatie- en taxiboekingssite verzorgde Processix de overstap van Lokatienet naar Google Maps. Google Maps levert nu de ritinformatie die nodig is voor de kostenschatting en het selecteren van een geschikt taxibedrijf. Sneller, goedkoper, eleganter.

FeestBased

FeestBased by Processix Software DevelopmentOp zoek naar een complete softwareoplossing voor uw artiesten- of evenementenkantoor? Teveel tijd kwijt aan vervelend computerwerk? Dan is er goed nieuws! FeestBased helpt om de dagelijkse taken in artiesten- en evenementenbureaus zoveel mogelijk te automatiseren. Administreren, beheren, plannen, overzien: FeestBased to the rescue!
Lees meer op FeestBased.nl

Contact

Breiden we de kennismaking uit?
Neem contact op! Wie weet wat Processix ook voor u kan betekenen!

Processix Software Development

T 026 - 20 22 636 / E info@processix.nl
KVK 08092712 / BTW NL001635011B68

Bezoek Processix Software Development op Facebook Toegang en support op afstand via het internet met TeamViewer TeamViewer - snelle ondersteuning