Dit deden we

Het beste voor twee werelden

FeestBased, ook voor evenementenkantoren!De roots van FeestBased liggen in de artiestenbureaus. Met het bouwen van FeestBased 3 keek Processix echter met meer dan een schuin oog naar evenementenkantoren. In nauw overleg met een groot, kritisch kantoor sleep Processix FeestBased fijn. Artiestenbureaus én evenementenkantoren, Processix gunt iedereen het beste!

Mag het ietsje beter zijn?

Een duurbetaalde, slecht onderhoudbare site met een antiek CMS. Dat kan Processix niet aanzien. Daarom bouwde Processix de website na met een modern CMS, gehost voor een prikkie. Besparing van duizenden euro's per jaar. En dan ook nog met een online productcatalogus die fluitend Excelbestanden van toeleveranciers inleest. Daar wordt een mens blij van!

Do you speak English?

Online woordenboekTwee talen, 860 pagina's en ruim 40.000 trefwoorden. En dat allemaal in één Word-bestand. Hoe maak je dat online toegankelijk? Processix bouwde een parser die een database vult, paste bewerkingen toe om het efficient op te slaan en koppelde het aan een online front-end, met beperkt gratis gebruik, licentiebeheer en een advertentiesysteem. En dat vrijwel non-profit!

Zoekt en wordt gevonden

Dictionary websiteEen internationaal vertaalproject met betrokkenen en belangstellenden over de hele wereld, maar zonder website. Dat kan anno nu natuurlijk niet meer. Daarom bouwde Processix een doeltreffende, vindbare en goed onderhoudbare site op basis van Joomla. Voor een non-profit organisatie, dus ontwikkel- en hostingskosten kwamen uit eigen zak.

Test 1, 2, 3, 4

JustitieEen omvangrijk systeem dat biometrische gegevens van gedetineerden vastlegt en gebruikt bij transporten, bezoek en ontslag. Justitie gaf de opdracht, de aannemer bouwde het, Processix testte het. Een lange lijst met scenario's, vele bevindingen en uiteindelijk een beter product!

Wie is Wally?

WallyWeten dat de persoon die voor je staat is wie hij zegt dat hij is. In het dagelijks leven al handig, in de gevangenis helemaal. Om hier zekerder van te zijn gaf het Ministerie van Justitie opdracht een biometrisch registratiesysteem te ontwikkelen. Processix hielp mee en koppelde het nieuwe autorisatiesysteem aan het bestaande van DJI (netjes via single-sign-on-principe) en bouwde het locatiedetectiemechanisme.

Onder de motorkap

MotorkapEen statische website, opgebouwd uit plaatjes, is niet meer van deze tijd. Daarom vroeg een artiestenbureau deze website dynamisch te maken, zodat ze zelf artiesten, genres en muziek op de site kunnen beheren. Voor bezoekers veranderde er (op actuelere en meer content na) niets. Een lekkere, technische duik onder de motorkap!

Formulierplezier

FormulierOm een groot CMS nog uitgebreider te maken bouwde Processix een formuliergenerator in. Een bestaand, dermate mooi stukje software dat het wiel opnieuw uitvinden en zelf een generator bouwen niet verstandig zou zijn. Installatietechniek voor nerds!

MailingMaker

MailingMakerMailings versturen via e-mail is tegenwoordig nauwelijks meer weg te denken als marketinginstrument. FeestBased bood altijd al de mogelijkheid mailings te versturen naar relatiegroepen, maar een handige tool om mailings te maken ontbrak. Daarom ontwikkelden we op aanraden van een klant "MailingMaker". What's in a name.

You've got mail

MailboxHet versturen van contracten en facturen via e-mail is allang niet raar meer. Op aanvraag van een gebruiker voorzagen we FeestBased daarom van de mogelijkheid om contracten vanuit Word-sjablonen in te vullen, te printen naar PDF en te e-mailen naar de gelukkige ontvanger. Minder tijd, minder papier, meer efficiëntie!

Optreden, waar?

OptredenBoek je een artiest, dan wil je zeker weten dat 't wel goed klinkt. Daarom zou het handig zijn als er bij artiestinformatie ook speeldata op mijn website zouden staan, zo redeneerde een FeestBased-gebruiker. Daarom maakte Processix de koppeling tussen de boekingsgegevens in FeestBased en de (nieuwe) website. Altijd up to date!

Taxi!

Taxi Voor een grote taxitariefinformatie- en taxiboekingssite verzorgde Processix de overstap van Lokatienet naar Google Maps. Google Maps levert nu de ritinformatie die nodig is voor de kostenschatting en het selecteren van een geschikt taxibedrijf. Sneller, goedkoper, eleganter.

Zoekt en wordt gevonden

Dictionary websiteEen internationaal vertaalproject met betrokkenen en belangstellenden over de hele wereld, maar zonder website. Dat kan anno nu natuurlijk niet meer. Daarom bouwde Processix een doeltreffende, vindbare en goed onderhoudbare site op basis van Joomla. Voor een non-profit organisatie, dus ontwikkel- en hostingskosten kwamen uit eigen zak.

FeestBased

FeestBased by Processix Software DevelopmentOp zoek naar een complete softwareoplossing voor uw artiesten- of evenementenkantoor? Teveel tijd kwijt aan vervelend computerwerk? Dan is er goed nieuws! FeestBased helpt om de dagelijkse taken in artiesten- en evenementenbureaus zoveel mogelijk te automatiseren. Administreren, beheren, plannen, overzien: FeestBased to the rescue!
Lees meer op FeestBased.nl

Contact

Breiden we de kennismaking uit?
Neem contact op! Wie weet wat Processix ook voor u kan betekenen!

Processix Software Development

T 026 - 20 22 636 / E info@processix.nl
KVK 08092712 / BTW NL001635011B68

Bezoek Processix Software Development op Facebook Toegang en support op afstand via het internet met TeamViewer TeamViewer - snelle ondersteuning